image image
image image image image image image image image image image image image image image

Online seminari S.N. Lazareva

Online seminari S.N. Lazareva
Sadržaj::

Novi onlajn seminar S.N. Lazareva – 02.04.2016. "Prva pomoć. Drugi deo"

Vreme početka seminara: 11:00-12:30 (po našem vremenu)

Kartu, po ceni od 1.000 rubalja (12 eura) možete obezbediti ovde

Kada nastupi proleće, rađa se život. U proleće osećamo poseban priliv energije i radosti, pripremljeniji smo za unutrašnje i spoljašnje promene. U to doba, promene su najefikasnije jer je i priroda naš pomoćnik. U proleće se više radujemo malim stvarima i primećujemo sve ono lepo što se događa oko nas. To znači da se povećava naša unutrašnja energija, bez koje gubimo harmoniju i razboljevamo se, žalimo zbog prošlosti, osećamo strah od budućnosti i nezadovoljni smo sadašnjošću.

Kako sačuvati i dopunjavati unutrašnju energiju? Šta su to unutrašnja i spoljašnja agresivnost? Koja je to najvažnija vitalna energija, i zašto je neophodna? Koji su nivoi sreće?

O tome, kao i o mnogim drugim temama, biće reči na predstojećem onlajn seminaru "Prva pomoć. Drugi deo".

Očekujemo vas na onlajn seminaru 2. aprila!

Neka vam ovog proleća stignu najradosnije i dugo očekivane promene!


26.01.2016. Novi onlajn seminar S.N. Lazareva "Prva pomoć" – 30.1.2016.

Novi onlajn seminar S.N. Lazareva – 30.1.2016. "Prva pomoć"

Vreme početka seminara: 09:00-10:00 (po našem vremenu)

Kartu, po ceni od 1.000 rubalja (12 eura) možete obezbediti ovde

S.N Lazarev putem elektronske pošte svakodnevno prima mnogobrojna pisma s pitanjima od ljudi koji su tek počeli da se upoznaju s njegovim istraživanjima. Pitanja su različita: neko želi da poboljša svoj život u celosti, a ne zna odakle da krene, neko se nalazi u teškoj životnoj situaciji ili je bolestan od neizlečive bolesti - tim ljudima je potrebno da dobiju što brži odgovor da bi otpočeli da rade.

Zbog toga je S.N. Lazarev odlučio da sprovede manji onlajn seminar za početnike, u kome će kratko i jasno ispričati o osnovama svog istraživanja i odgovoriti na najčešća pitanja: "Zašto mi se sve ovo dešava? Šta da radim? Kako sve to prevaziđem? " Ako čovek shvata šta i zbog čega mu se nešto dešava, ukoliko je spreman na realne promene – tada će moći da poboljša svoju sudbinu i karakter, pomogne svojoj deci, unucima, pa čak i rođacima.

Očekujemo vas na onlajn seminaru 30. januara!


25.12.2015. Novi online seminar S.N. Lazareva "Karakteristike nove etape"

Novi online seminar S.N. Lazareva Karakteristike nove etape

05. 01. 2016. Početak: 09:00 h (po našem vremenu)

Kartu, po ceni od 2.500 rubalja (33 eura) možete obezbediti ovde

Na početku nove, 2016. godine, S.N. Lazarev će održati seminar, posvećen novoj, važnoj etapi sistema i radu na sebi. Ukoliko je ranije osnovna pažnja bila fokusirana na zdravlje, sada će S.N. Lazarev više govoriti o tome kako biti srećan i harmoničan.
Na seminaru će takođe detaljno biti razmotrena tema budućnosti: kako se postaviti prema budućnosti i kako je izmeniti nabolje.

Početkom svake nove, kalendarske godine, mi okrećemo novu stranicu svog života i ono, što nas očekuje u Novoj godini, određujemo mi, sami. Od misli i postupaka svakoga od nas, zavisi kako naša lična, tako i naša zajednička budućnost. Hajde da udružimo naše snage i potrudimo se da svoju energiju usmerimo na to da nam život bude ispunjeniji ljubavlju, harmonijom, srećom i mirom.
0
29.04.2016 22:25