image image
image image image image image image image image image image image image image image

• Praznična sniženja • Poklon vaučeri •

Dragi čitaoci,

Pred nama su praznici i pripremili smo vam lepa iznenađenja iz bogatog asortimana knjiga, DVD i CD izdanja S.N. Lazareva. Cene će biti snižene do 15. januara.


Od ponuđenih nekoliko varijanti, možete izabrati jednu od onih koja vam najviše odgovara:


I varijanta:

  • Možete na ovoj stranici odabrati neki od već formiranih kompleta koji su na akcijskom sniženju!
 
 
 
II varijanta: Formirajte komplet po želji  • Možete na sajtu IK Aruna formirati komplet koji je u skladu s Vašim željama (minimalna vrednost porudžbine da biste ostvarili pravo na dodatni popust u iznosu od 10% je 3000 dinara)! Može sadržati šta god želite: knjige, DVD, CD i dr… Porudžbina može biti poslata i Vama dragoj osobi, ukoliko je reč o poklonu (uz prethodnu kupovinu poklon vaučera).


 

III varijanta: Poklon vaučer za drugu osobu

Poklon vaučer  • Praznici su divan povod da obradujemo dragu nam osobu, rođaka, prijatelja, poznanika ili poslovnog saradnika. Obezbedite poklon vaučer i namenite ga vama dragoj osobi koja će sama odabrati svoj poklon na sajtu IK «Aruna» za iznos koji ste joj uplatili. Minimalna vrednost porudžbine da biste ostvarili pravo na dodatni popust u iznosu od 10% je 3000 dinara
Porudžbina će biti isporučena dana koji vi naznačite. Upakovana, s mašnicom. Uplate se primaju i iz inostranstva (Pay Pal, Visa, Master i dr.), a porudžbine takođe isporučuju u inostrane zemlje uz naplatu odgovarajućih poštanskih troškova.

Napomena: Artikli koji su već na sniženju, ne podležu dodatnim popustima.


Sertifikati
 

 

Obezbedite SERTIFIKAT u iznosu koji želite!

 
 
 
 Neka vam zima bude topla, meka i radosna!
 
 
 
0
03.12.2017
1198

Comments

Nema komentara. Budite prvi!
Loading...