image image
image image image image image image image image image image image image image image

Nova grupna onlajn praksa S.N. Lazareva "Unutrašnja sila i poverenje u sebe" - 13.10.2019.


Obaveštavamo vas da će se nova onlajn praksa S.N. Lazareva pod nazivom „Unutrašnja sila i poverenje u sebe", održati 13. oktobra 2019. godine.

Detalji o praksi i načini kupovine ulaznice su nepromenjeni u odnosu na prvu praksu, održanu u avgustu mesecu.


Važne informacije:

• Datum održavanja: 13. oktobar 2019. (nedelja)
• Vreme početka: 10:00 (uvodna muzička špica poćeće sa emitovanjem u 9:00, radi probe i međusobne komunikacije učesnika)
• Trajanje seminara: 60 minuta
• Prevod: titlovi na srpskom jeziku (latinica)

Rok za plaćanje ulaznice: uplate preko računa pristigle do 11. oktobra — 13:00
elektronske uplate: do 12.10. — 22:00

Svako od nas poseduje neograničenu zalihu energije i potencijala. Potrebno je samo da uđemo u određeno unutrašnje stanje u kome će se ovi potencijali realizovati. Imati poverenje u sebe znači biti spokojan, siguran, zaštićen i radostan. Da bismo bili sigurni u sutrašnji dan, potrebno je da naučimo da se ne plašimo budućnosti i da ne brinemo zbog nje. Kada se nalazimo u harmoniji sa svetom koji nas okružuje, on nam pomaže da ostvarimo svoje ciljeve.
Pritom, od velike je važnosti znati kako pravilno postaviti ciljeve. Ovom važnom aspektu S.N. Lazarev poklanja naročitu pažnju u ovoj praksi.

Praksa „Unutrašnja sila i poverenje u sebe" pomaže nam da naučimo da verujemo u sebe, da razvijemo svoje talente, budemo odlučni, srećni i u harmoniji sa sobom i svetom oko sebe.

„U meri u kojoj osećamo Božju volju, toliko smo i istinski srećni"

S.N. Lazarev praksu izvodi zajedno sa svim učesnicima. Zajednički grupni rad stvara moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što omogućava postizanje najboljih rezultata.

Snimak prakse neće biti u prodaji. Učesnici snimak mogu da pogledaju na stranici prenosa tokom sedam dana.
Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!

Pridružite nam se 13. oktobra u 10:00!


Zajednički grupni rad proizvodi moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što im omogućava da postignu najbolje rezultate.

Istovremeno, učešće u ovakvoj praksi učesnicima će pomoći da korak po korak poboljšaju svoje unutrašnje stanje, ispune se životnom energijom i ostvare postavljene ciljeve. Da biste zaista poboljšali svoj život, promenili se i na unutrašnjem i spoljašnjem planu, potrebno je da vreme posvetite svom razvoju. Pritom, upravo ovakva praksa i primena znanja, stečena kroz nju dovešće do do stvarnog razvoja i napretka u životu.

Radi pojačanja ukupnog efekta, S.N. Lazarev će praksu raditi zajedno sa svim učesnicima, u skladu sa unapred brižljivo pripremljenim tekstom i meditacijom koja će se koristiti tokom grupne prakse. To će mu omogućiti da se potpuno udubi u proces rada i održava visoku energiju kod svih učesnika.

Važno je napomenuti da se efikasnost formata „rada na sebi" sastoji upravo u tome što on objedinjuje ljude u zajedničkom grupnom radu, u određeno vreme, zajedno sa S.N. Lazarevim.

0
12.09.2019
1139

1 comment

Snežana
13.09.2019 08:53
Da li već sada primate prijave i uplate za ovaj seminar?