image image
image image image image image image image image image image image image image image

Nova grupna onlajn praksa S.N. Lazareva "Pročišćenje potomstva" - 16.2.2020.


Pay Pal uplate se mogu izvršiti direktno na Pay Pal straniciDirektna Pay Pal uplata

Iznos: 32 € (30 € ulaznica+2 € Pay Pal provizija)

Detaljne instrukcije za plaćanje preko sajta putem Pay Pal i karticama

Za učesnike iz Srbije: instrukcija za uplatu u dinarima, preko računa

__________________________________________________________________________________________________________

GRUPNA PRAKSA S.N. LAZAREVA «Pročišćenje potomstva»

Datum održavanja: 16. februar2020. (nedelja)
Vreme početka: 9:00 h (uvodna muzička špica poćeće sa emitovanjem u 8:00, radi probe i međusobne komunikacije učesnika)
Trajanje prakse: 60 minuta
Prevod: titlovi na srpskom jeziku (latinica)

Rok za plaćanje ulaznice: uplate preko računa pristigle do 14. 02. — 13:00 (ili uz poslat dokaz o uplati — do 20:00)
elektronske uplate: do 14.2. — 22:00


Važne informacije koje svi moraju da pročitaju

Nakon uplate OBAVEZNO pošaljite email na: lazarevsrbija@gmail.com i navedite:

1. Svoju email adresu na koju će vam biti poslat link, tj. ulaznica za seminar. (Takođe, ako je plaćanje izvršeno elektronskim putem — email adresu uplatioca, ukoliko se ovi podaci razlikuju)
2. Ime i prezime (kao i ime i prezime uplatioca — ukoliko je neko drugi izvršio uplatu u vaše ime)
3. Državu/Grad
4. Po želji, možete dodati i svoj broj na Viberu, jer je napravljena Viber grupa učesnika u seminaru zbog bržeg protoka informacija i rešavanja eventualnih tehničkih problema.

VAŽNO: Ukoliko nam se ne javite i ne dostavite email adresu, tj. povratnu informaciju, nećemo znati kako da vas kontaktiramo i prosledimo link za kartu koji se šalje isključivo putem emaila (ne FB, Viberom, SMS, usmenim diktiranjem i dr.)

Napomena: Ukoliko ste već učestvovali u praksi, dovoljno je da pošaljete dopis da ste uplatili i da su podaci nepromenjeni.

O grupnoj praksi S.N. Lazareva:

Zajednički grupni rad proizvodi moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što im omogućava da postignu najbolje rezultate.

Istovremeno, učešće u ovakvoj praksi učesnicima će pomoći da korak po korak poboljšaju svoje unutrašnje stanje, ispune se životnom energijom i ostvare postavljene ciljeve. Da biste zaista poboljšali svoj život, promenili se i na unutrašnjem i spoljašnjem planu, potrebno je da vreme posvetite svom razvoju. Pritom, upravo ovakva praksa i primena znanja, stečena kroz nju dovešće do do stvarnog razvoja i napretka u životu.

Sergej Nikolajevič je razradio nekoliko meditativnih tehnika koje se posvećene najaktuelnijim i najvažnijim temama. Uz pomoć meditacije, učesnici prakse će lako moći da urone u svoj unutrašnji svet i smire svoj um prateći glas S.N. Lazareva, kao i da se potpuno usredsrede na svoja osećanja, obave određene zadatke i iz meditacije izađu preporođeni.

Radi pojačanja ukupnog efekta, S.N. Lazarev će praksu raditi zajedno sa svim učesnicima, u skladu sa unapred brižljivo pripremljenim tekstom i meditacijom koja će se koristiti tokom grupne prakse. To će mu omogućiti da se potpuno udubi u proces rada i održava visoku energiju kod svih učesnika.


Tehničke informacije:


Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!
Potreban je samo internet na bilo kom uređaju:

Link za seminar je generisan i može se koristiti samo na jednom uređaju. Prenosu pristupate klikom na link, odnosno ulaznicu koju ste od nas dobili na email nakon potvrđene uplate (mogući su manji zastoji, jer sekcesivno nam linkove prosleđuju iz Rusije, pa vas molimo za strpljenje) i emitovanje se obavlja na ruskoj stranici S.N. Lazareva. U seminaru učestvuje na hiljade ljudi iz Rusije i inostranstva. Ispod prozora predviđenog za onlajn emitovanje, postoji prostor u kome možete da ostavite svoje komentare, razgovarate sa ostalim učesnicima — na srpskom kanalu. Ipak, u toku rada, S.N. Lazarev preporučuje tišinu.

Snimak će biti aktivan i dostupan učesnicima još narednih 10 dana nakon održavanja seminara i moguće mu je pristupiti preko svog linka-ulaznice. Snimak seminara neće biti u prodaji, ne može se naknadno slati učesnicima na mejl, niti ga je moguće sačuvati na kompjuter.

Pre uključenja u online seminar, proverite da li na svom kompjuteru imate instaliranu najnoviju verziju programa Adobe Flash Player. Besplatno, Adobe Flash Player možete da preuzmete i instalirate na sledećem linku: http://get.adobe.com/ru/flashplayer Preporučljivo je da brzina interneta bude minimalno 1 mbt/s.


Molimo vas da već danas proverite da li vaš kompjuter/uređaj funkcioniše putem sledećeg linka, tj. testirajte ga na ovoj stranici:

comdi.com/test_system/


Ukoliko se pojavi zeleni natpis: «Prenos je dostupan», to znači da je sve u redu i da nesmetano možete pratiti seminar.

Primer testa:
  • Ako nije započeo prenos seminara, osvežite stranicu u svom browseru (F5).
  • Ako se plejer ne otvara u browseru, instalirajte poslednju verziju Google Chrome.
  • Da biste poboljšali kvalitet video-prenosa, kliknite na dugme u donjem desnom uglu.
  • Ako se slika koči prilikom prenosa, proverite svoju internet konekciju.
  • Ako nemate ton, proverite da li je na vašem uređaju uključen zvuk.


    Ukoliko ne možete da pristupite seminaru, kontaktirajte nas na email tehničke podrške: lazarevsrbija@gmail.com, Telefon / Viber: 381 64 15 77 045


Ruska podrška: https://lazarev.ru/shop/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=6

(pisati na ruskom ili engleskom jeziku)0
04.02.2020
1115

Comments

Nema komentara. Budite prvi!