image image
image image image image image image image image image image image image image image

Nova izdanja S.N. Lazareva - jesen 2017.

Dragi čitaoci,

Pred predstojeći međunarodni sajam knjiga u Beogradu (od 22. do 29. oktobra) predstavljamo vam nova izdanja autora, koja iz štampe izlaze dan pre početka sajma:

S.N. Lazarev: Čovekovo zdravlje (Susret nauke i religije)
S.N. Lazarev: Koraci ka spasenju (edicija «Dijagnostika karme», knjiga 6.)
Sergej Lazarev: Vaspitavanje roditelja III deo  (4. knjiga edicije "Čovek budućnosti")
S.N. Lazarev: Odgovori S.N. Lazareva na pitanja čitalaca s Balkana

Nova izdanja će biti u prodaji od 22. oktobra na sajmu knjiga na štandovima ARUNA, odnosno u Hali 1 (galerija, štand br. 1504) iu Hali 4. (lokacija, štand br. 4008)

 

Na sajam, kao i svih prethodnih godina, možete doći pripremnog dana, 21. oktobra, u kasno popodnevno-večernjim časovima, kada se ne plaća ulaznica i obezbediti svoje primerke knjiga.

U prodavnici «Maslina» (Katanićeva br. 2, Beograd) knjige će biti u prodaji od utorka, 24. oktobra. Takođeod 24. oktobra otpočinje i poštansko slanje porudžbina, a svoje primerke već sada možete rezervisati preko sajta izdavačke kuće Aruna.

Budući će izdavačka kuća tokom trajanja sajma knjiga raditi u izmenjenom režimu (od 22. do 29. oktobra), molimo da svi oni, koji su u mogućnosti, dođu na Sajam knjiga (informacije o radnom vremenu sajma i ceni ulaznica). Čitaocima ćemo biti zahvalni ukoliko u danima trajanja sajma daju prednost porudžbinama putem sajta ili emaila (aruna@aruna.rs).

Još jedno obaveštenje: predavanje posvećeno S.N. Lazarevu (predavač Dragan Lončar), kao i promocija novih knjiga, održaće se 19. novembra (nedelja) s početkom u 17 časova na Kolarcu. Ulaz je besplatan.
 
 
 
 
Nove knjige S.N. Lazareva
 
 
 
 
 
 
 
 
0
10.10.2017
1435

Comments

Nema komentara. Budite prvi!
Loading...