image image
image image image image image image image image image image image image image image

Uskoro nova izdanja S.N. i okupljanje poštovalaca Lazareva

Dragi čitaoci,

Uskoro će iz štampe izaći nova knjiga S.N. Lazareva "Ozdravljenje duše", kao i dva DVD naslova: "Spasenje dolazi iz Rusije?" i "Odgovori S.N. Lazareva na pitanja čitalaca s Balkana".
 
Novi naslovi će izaći iz štampe 17. juna kada će u Beogradu biti organizovano okupljanje poštovalaca Lazareva iz čitavog regiona (Uskoro više informacija....), odnosno forum gde će čitaoci imati priliku da ispričaju svoje lične priče, da se upoznaju i druže. Održaće se predavanje o Sistemu S.N. Lazareva, a takođe i ekskluzivno emitovati film: «Odgovori S.N. Lazareva na pitanja čitalaca s Balkana», u okviru kog je autor odgovorio na vrlo zanimljiva pitanja koja ste mu Vi postavili.
 
 

 
 
Ukoliko želite da ispričate svoju priču o tome kako vam je sistem S. N. Lazareva pomogao u životu, u prevazilaženju određenih zdravstvenih, ličnih, emotivnih i dr. poteškoća, ako imate neku lepu i interesantnu ličnu priču koja se tiče Lazareva a vredna je pažnje publike, javite se na email: lazarev@lazarev.rs i pošaljite nam temu i kraći pismeni koncept vašeg nastupa. Sve priče učesnika na forumu će biti poslate autoru i po njegovom izboru biti objavljene u nekoj njegovoj novoj knjizi.
 

0
17.05.2017
1565

Comments

Nema komentara. Budite prvi!
Loading...