image image
image image image image image image image image image image image image image image

Ljubav je najviša energija

 
 

Ljubav je najviša energija. I, što se više rasplamsava, onaspasava ne samo telo, već i dušu. Ona je univerzalni eliksir. Istinska ljubavne zavisi ni od kakvih zemaljskih vrednosti, to je želja da pružamo, a ne dauzimamo. Ljubav je najviša vrednost koja nam je data od Boga, jedina zvezdavodilja. Ljubav mora da privuče ljubav. Slično privlači slično. Mi nekogavolimo zato što on ume da voli.

Ljubav je naš roditelj. Iz ljubavi je stvorena čitavaVasiona. Ljubav je energija. Što više imamo energije, više pokušavamo damenjamo sebe i svet oko nas. Ljubav je besmrtna i da bismo osetili večnost,povremeno moramo da izgubimo sve ono što je prolaznog karaktera.

Ljubav je najjača sila u Vasioni. I, što se više razotkrivau čovekovoj duši, to je veća opasnost ukoliko je pogrešno usmerena. Svaki putkada se odričemo ljubavi, ili se prema njoj nemarno ophodimo, mi za to snosimoodgovornost. Ljubav je neprikosnovena svetinja i ne smemo se ni na koji načinogrešiti o nju. Ne postoji ništa u Vasioni što može da opravda ubistvo ljubavi.

S.N. Lazarev

 

 

 

0
14.02.2018
5353