image image
image image image image image image image image image image image image image image

Grupna praksa S.N. Lazareva - po prvi put i za čitaoce iz Srbije i regiona


Sergeju Nikolajeviču svakodnevno pristižu pisma od čitalaca s molbom da kod njega zakažu prijem. Mnogim ljudima je neophodna ozbiljna pomoć́ i podrška u razvoju.

Autor je odlučio da oblikuje nov format „rada na sebi" u vidu grupne prakse, koja će se održati u onlajn režimu.

Zajednički grupni rad proizvodi moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što im omogućava da postignu najbolje rezultate.

Istovremeno, učešće u ovakvoj praksi učesnicima će pomoći da korak po korak poboljšaju svoje unutrašnje stanje, ispune se životnom energijom i ostvare postavljene ciljeve. Da biste zaista poboljšali svoj život, promenili se i na unutrašnjem i spoljašnjem planu, potrebno je da vreme posvetite svom razvoju. Pritom, upravo ovakva praksa i primena znanja, stečena kroz nju dovešće do do stvarnog razvoja i napretka u životu.

Sergej Nikolajevič je razradio nekoliko meditativnih tehnika koje se posvećene najaktuelnijim i najvažnijim temama. Uz pomoć meditacije, učesnici prakse će lako moći da urone u svoj unutrašnji svet i smire svoj um prateći glas S.N. Lazareva, kao i da se potpuno usredsrede na svoja osećanja, obave određene zadatke i iz meditacije izađu preporođeni.

Radi pojačanja ukupnog efekta, S.N. Lazarev će praksu raditi zajedno sa svim učesnicima, u skladu sa unapred brižljivo pripremljenim tekstom i meditacijom koja će se koristiti tokom grupne prakse. To će mu omogućiti da se potpuno udubi u proces rada i održava visoku energiju kod svih učesnika.

Važno je napomenuti da se efikasnost formata „rada na sebi" sastoji upravo u tome što on objedinjuje ljude u zajedničkom grupnom radu, u određeno vreme, zajedno sa S.N. Lazarevim.

Snimak prakse neće biti u prodaji. Učesnici grupne prakse snimak mogu da pogledaju na stranici prenosa tokom narednih sedam dana.


GRUPNA PRAKSA S.N. LAZAREVADatum održavanja:
17. avgust 2019.
Vreme početka: 10:00 (uvodna muzička špica poćeće sa emitovanjem u 9:00, radi probe i međusobne komunikacije učesnika)
Trajanje seminara: 60 minuta
Prevod: titlovi na srpskom jeziku (latinica)
Cena ulaznice: 3550 dinara (30 €)

(izvinjavamo se što je prethodno greškom objavljena informacija da je cena karte 3200 din. tj. 27 eur — nije dobro obračunat kurs rublja-euro)


Molimo da kliknete na odgovarajuću sekciju i pažljivo sledite sva uputstva i instrukcije za plaćanje karte.

1. Čitaoci u Srbiji: uplata na dinarski žiro račun

2.Čitaoci iz inostranstva — uplata preko Pay Pal ili kartica (Visa/Master)

3. Čitaoci iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Crna Gore i Makedonije koji nemaju mogućnost elektronskog plaćanja: uplatom na račun preko lokalnih distributera


Instrukcije za uplatu ulaznice za seminar S.N. Lazareva - čitaoci iz SrbijeInstrukcije za uplatu ulaznice za seminar S.N. Lazareva - čitaoci iz inostranstva


Instrukcije za kupovinu ulaznica za seminar S.N. Lazareva - čitaoci iz regiona koji nemaju mogućnost elektronskog plaćanja0
01.08.2019
1224

Comments

Nema komentara. Budite prvi!