image image
image image image image image image image image image image image image image image

Grupna onlajn praksa S.N. Lazareva "Prevazilaženje gordosti" - 10. maj 2020. - 10:00 AM

Grupna onlajn praksa S.N. Lazareva «Prevazilaženje gordosti» — 10. maj 2020. — 10:00 AM

Tehničke informacije:

Datum održavanja: 10. maj 2020. (nedelja)
Vreme početka: 10:00 h
(Po srednje-evropskom vremenu, tj. časovni pojas Beograda. Uvodna muzička špica počinje u 9:30 AM, radi probe i međusobne komunikacije učesnika)
Trajanje prakse: 60 minuta
Prevod: titlovi na srpskom jeziku (latinica)
Dostupnost: Praksa je nakon održavanja dostupna na serveru još 10 dana (pristup preko ulaznice).
Cena: 3550,00 din. (30 €)


Gordost je prisutna u svakome od nas, ali se manifestuje na različite načine. Na podsvesnom nivou, gordost čoveku smeta da zdravo razmišlja i shvati povezanost između onoga što mu se dešava. Upravo mu je zato teško da u sebi prepozna njene manifestacije i shvati šta je zapravo glavni uzrok njegovih bolesti i drugih negativnih događaja u životu.

Želja da kontrolišemo svoju sudbinu, da upravljamo njome, takođe je obeležje prevelike gordosti. Čovek koji pati od visoke gordosti ne ume da sluša svoju dušu. On živi posredstvom uma zbog čega se kod njega neizbežno pojavljuju unutrašnja napetost, uzbuđenost i manjak energije, što ga gura u nerešive probleme i bolesti. Gordost je odbacivanje ljubavi u duši.

Jedan od glavnih aspekata nezadovoljstva situacijom, odnosno borbe s Bogom, jeste gnev, ili uporno neprihvatanje onoga što se desilo. Gnevan čovek se bori s Bogom. To je takođe odraz gordosti. Isto tako, spolja možemo da izgledamo „nedužni i slatki", ali da iznutra imamo visoku gordost i ne shvatamo uzroke naših problema.

Jedna suprotnost se uvek preliva u drugu. Zato, put potpunog oslobađanja i potiskivanja sopstvenih želja nije način prevazilaženja gordosti.

Gordost nije samo osećaj nadmoći nad drugima, osećaj sopstvene ispravnosti i važnosti, već i sopstvene inferiornosti, prezir prema sebi, uninije, depresija. Gordost se skriva iza najrazličitijih oblika.

Ova praksa će vam pomoći da naučite da kombinujete suprotnosti i među njima pronađete harmoničnu sredinu, shvatite svoje Više i zemaljsko „ja". Takođe, da naučite kako da reagujete na stres i događaje oko sebe, prepoznate znake uvećanja gordosti, spoznate i realizujete svoje težnje proizilazeći iz osećaja ljubavi.

Zajednički grupni rad stvara moćne energetske struje koje objedinjuju

sve učesnike, što omogućava postizanje najboljih rezultata.

Snimak prakse neće biti u prodaji. Učesnici snimak prakse mogu da pogledaju na stranici prenosa 10 dana.


Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!

Pridružite nam se 10. maja 10:00! Broj ulaznica je ograničen!


Ulaznica za onlajn grupnu praksu S.N. Lazareva "Prevazilaženje gordosti" - 10. maj 2020.


0
29.04.2020
915

Comments

Nema komentara. Budite prvi!