image image
image image image image image image image image image image image image image image

Nova grupna onlajn praksa S.N. Lazareva "Prihvatanje i poboljšanje sudbine" - 1.12.2019.

Grupna onlajn praksa S.N. Lazareva «Prihvatanje i poboljšanje sudbine» — 1.12.2019.

Nova praksa S.N. Lazareva doprinosi harmonizaciji i dostizanju unutrašnjeg stanja koje poboljšava čovekovu sudbinu. Praksa će učesnicima pomoći da otklone napetost i nezadovoljstvo, da spoznaju i prihvate situacije koje im se dešavaju u životu, da osete unutrašnji mir i radost, čežnju i energiju za unutrašnje i spoljašnje promene.

Sudbina je ono kroz šta prolazimo upravo sad; to je život koji se izgrađuje pod uticajem naših osećanja, misli, dela i stremljenja.

Ako ste nezadovoljni i nesrećni u životu, samo vi imate sposobnost da to i promenite. Umesto da se prepuštate ogorčenosti, tuzi, beznađu i drugim negativnim emocijama koje vam oduzimaju snagu i energiju, pokrenite se: naučite kako da pravilno prolazite kroz različite situacije i da u njima prepoznajete znake koje vam šalje sudbina. Od vašeg doživljaja zavise i budući događaji koji vam se približavaju.

Ova praksa nam pomaže u razvijanju umeća pravilnog doživljavanja negativnih situacija. Uči nas kako da transformišemo destruktivne emocije u produktivnu energiju usmerenu ka dostizanju ciljeva. Razvija u nama veštinu da oblikujemo i zakoračimo u neophodno stanje u kome će iz naših dela izvirati radost i ljubav.

S.N. Lazarev praksu izvodi zajedno sa svim učesnicima. Zajednički grupni rad stvara moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što omogućava postizanje najboljih rezultata. Istovremeno, redovno učešće u ovakvim praksama pomoći će učesnicima da korak po korak poboljšaju svoje unutrašnje stanje i ispune se životnom energijom.

Snimak prakse neće biti u prodaji. Učesnici snimak mogu da pogledaju na stranici prenosa tokom sedam dana.

Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!

Pridružite nam se 1. decembra u 10:00!

Ulaznica za grupnu praksu S.N. Lazareva

0
02.11.2019
1111

Comments

Nema komentara. Budite prvi!