image image
image image image image image image image image image image image image image image

Izašla je iz štampe nova knjiga S.N. Lazareva i 3 nova DVD izdanja - praznični popust

Obaveštavamo vas da su danas iz štampe izašla četiri nova naslova Sergeja Nikolajeviča:


Knjiga br. 4 iz edicije „Dijagnostika karme" — Dodir s budućnošću
 

Dodir s budućnošću

(Nov prevod, a original knjige znatno dopunjen i izmenjen od strane autora)

Sjajna knjiga koja nas vodi kroz fascinantne priče iz isceliteljskog rada S.N. Lazareva, opisuje njegov susret sa šamanima koji su živeli pre deset hiljada godina, doživljaje na njegovom proputovanju u Abhaziju, kao i u tome kako je isprobao svoje moći u američkom kazinu. Opisano je neverovatno uzbudljivo iskustvo kada je umalo nastradao na strmim liticama Kavkaza, o tome kako nastaju ruske zdravice. Tu su i čudne priče iz paranormalne oblasti i još mnogo toga interesantnog, uz poučna tumačenja u svetlu sistema S.N. Lazareva i njegovo iskreno oslikavanje sebe pred čitaocem, bez ulepšavanja. Zbog svega toga, ova knjiga se čita u jednom dahu!

Tri DVD izdanja, predavanja S.N. Lazareva – Suština sistema 3., 4. i 5.


Ovo su poslednja tri koraka predavanja «Suština sistema» koji predstavljaju zaokruženu celinu. Autor u njima govori o bolestima duše, o tome kako radi program ljutnje na oca, zašto ispunjenje želja može biti opasno, o tome kako nas bolesti i problemi spasavaju od smrti, zašto ne treba da zanemarujemo sebe radi drugog. Lazarev dekodira istine napisane u Bibliji, govori o posledicama greha, kako pravilno da se molimo, postimo i žrtvujemo i koje karakterne crte poseduje osoba koja voli.

Za komplet od četiri izdanja (knjiga+3 DVD) praznični popust u iznosu od 20%

Izdanja s popustom se mogu nabaviti direktnom porudžbinom preko izdavačke kuće "Aruna" kao i na novogodišnjem sajmu knjiga u Beogradu, u Domu Sindikata počev od 20. decembra pa sve do 19.

0
19.12.2016
1735

Comments

Nema komentara. Budite prvi!
Loading...