image image
image image image image image image image image image image image image image image

Nova izdanja S.N. Lazareva

Iz štampe su izašle nove tri knjige S.N. Lazareva


Dijagnostika karme: Život kao zamah krila leptira, knjiga 12.

Čovek budućnosti: Vaspitavanje roditelja (II deo)

Dijagnostika karme (druga serija): Iskustva preživljavanja – I deo

DVD predavanje (mart 2016.): "Harmonična porodica"

Knjige će biti u prodaji od 23. oktobra na beogradskom sajmu knjiga – na štandu „Aruna" u Hali 1 (galerija, štand br. 1504) i u Hali 4. (lokacija, štand br. 4008)
Dijagnostika karme: "Život kao zamah krila leptira", knjiga 12.:

Knjiga „Život kao zamah krila leptira" je poslednji, zaključni deo edicije „Dijagnostika karme". Dvanaest knjiga iz ove edicije posvećene su uglavnom teoretskim pitanjima. U svakoj od njih autor doseže viši stepen razvoja, uočava novije strukture i odnose, te precizira zakone koji upravljaju svetom. U ovoj knjizi on daje konačnu klasifikaciju ljudskih vrednosti i govori o najvažnijim zaključcima do kojih je došao na seminarima i prilikom dijagnostikovanja pacijenata. Takođe piše i o tome kako pravilno da radimo na sebi da bismo promenili svoj karakter i sudbinu, kako pravilno da volimo i učinimo svoj život lakim i lepim, kao što je zamah krila leptira. Verujemo da ćete posle čitanja ove knjige načiniti još jedan korak u saznavanju kako sebe tako i sveta.


Prelistajte knjigu

Čovek budućnosti: «Vaspitavanje roditelja» (II deo)

U želji da pomognem ljudima oslanjam se na iskustvo koje sam stekao tokom poslednjih dvadeset godina istraživanja. Knjigu „Vaspitavanje roditelja" osmislio sam kao priručnik koji sadrži jasne smernice, međutim već u toku rada je postalo očevidno da je to skoro nemoguće ostvariti. Ako čovek ne razume najvažnije istine, tada bilo kakvi rituali, metodi i tehnike mogu samo da ga udalje od pravilnog razumevanja sveta. Čitajući moje knjige, neki ljudi se trude da iz njih izvuku samo jedno: koju molitvu treba da pročitaju i šta da učine kako bi ozdravili. Za njih je ozravljenje glavni cilj. Međutim, oni zaboravljaju na činjenicu da upravo sada, ovog trenutka, treba da započnu s promenom, da nauče da vole i osete volju Tvorca u svemu što se dešava. Ako ne bude ljubavi u duši – neće biti ni zdravlja, niti blagostanja. Vaspitavati se i menjati se neverovatno je teško, ali drugačiji put jednostavno ne postoji.


Prelistajte knjigu Vaspitavanje roditelja

0
13.10.2016
5356

Comments

Nema komentara. Budite prvi!
Loading...