image image
image image image image image image image image image image image image image image
Изображение:
Donacije

Poštovani čitaoci!

 

Ukoliko imate želje i mogućnosti, bićemo vam zahvalni za podršku u razvoju sajta www.lazarev.ru kao i drugih istraživačkih projekata autora.

Dobijamo veliki broj toplih pisama od ljudi kojima su istraživanja pomogla i koji zauzvrat žele nečim da pomognu. Zahvalni smo na lepim željama i vašoj spremnosti da podržite nastavak našeg rada kako bi informacija svima bila dostupna. Objavljujemo audio-knjige, seminare koji su neophodni ljudima s ograničenim sposobnostima. Prevodimo knjige i video-materijale i na strane jezike, a takođe planiramo i da se angažujemo na drugim projektima koji doprinose širenju važnih informacija koje mogu pomoći ljudima širom sveta.

Ako imate neku ideju, predlog ili ste u mogućnosti da nešto učinite za razvoj projekata, pišite nam na e-mail adresu: info@lazarev.ru

Ako želite da pružite finansijsku podršku, možete donirati na neki od dolenavedenih načina.

Zahvalni smo za svaku pomoć, jer svaka donacija, bez obzira na iznos, svedoči o vašoj nameri da pomognete!

Takođe bismo želeli da napomenemo da nam mnogi ljudi, pogotovo oni koji žive u inostranstvu, pišu da bi želeli da plate za knjige i propratne video priloge S.N Lazareva, koje su besplatno preuzimali sa Interneta, jer nisu mogli da ih pronađu u legalnoj prodaji.

U takvim slučajevima, takođe možete da koristite dostupne opcije za donaciju.

Potreba da dobijamo, a da sami ništa ne dajemo, veoma negativno utiče na čovekovu budućnost. Ako čovek dobija novac, a ne radi, to ga kvari. Informacija u predavanjima i knjigama ubrzava procese, i u skladu s tim, onako kako se čovek bude odnosio prema informaciji, takvo će biti i njegovo unutrašnje stanje. Informacija ne leči, već čoveku pomaže da se orijentiše. Dakle, želimo ubrzanje procesa! Ali ne u pravcu konzumerizma!

 

Donacija za knjigu - od 100 rub. (1,20 EUR)

Donacija za video-informaciju - od 250 rub. (3 EUR)

Donacija za audio-informaciju - od 150 rub. (1,8 EUR)

 

 
 

 

Donaciju možete poslati putem Pay Pal:

Pay Pal stranica za uplate


Ukoliko ne posedujete PayPal nalog, klinite na klink «Nastaviti» i "Nemate Pay Pal nalog? Iskoristite kreditnu karticu ili račun u banci (ukoliko ga posedujete) Nakon toga, možete uneti neophodne podatke za plaćanje sa vaše kartice.

 

 
* * *

Iz poruke 02.01.2012

Slatko korenje, gorak plod

 

Nedavno mi je jedan čitalac poslao pismo: bio je u finansijskim problemima i nije znao šta da učini i može li da preuzima besplatne piratske primerke DVD.

Moj odgovor: 

Svaka osoba u životu dobija, a zatim i daje. Ako čovek samo dobija, a neće da pruži, to se naziva krađom. Ukoliko nemate novca – samo hrabro preuzimajte, ali pritom treba da znate da ćete malo kasnije vi biti oni koji će morati da daju.

Razvijamo se samo onda kada smo spremni više da damo, nego što primimo. Tek tada imamo potrebu za ljubavlju, jer kroz ljubav dobijamo svu životnu energiju. Onaj, kome se više dopada da dobija, nego što je spreman da pruži – nesvesno odbacuje ljubav. Njegova duša postepeno sahne, a on to i ne primećuje. Spoljašnje boje mu zaklanjaju unutrašnju sreću. 

Zbog toga ne savetujem onima koji istinski teže promeni da se bave preuzimanjem besplatnih knjiga sa interneta. Bez žrtvovanja nema vere u Boga. U Starom zavetu dato je upozorenje da se ne može žrtvovati ovca koja hramlje ili bolesna životinja. Kada čovek odbacuje ono što mu nije potrebno – to nije žrtvovanje, već imitacija žrtvovanja. Onaj ko želi da uštedi na žrtvovanju – taj štedi na svojoj veri, na sposobnosti da voli, da se promeni.

Oni, koji iz radoznalosti čitaju moje knjige i gledaju seminare, možda neće obratiti pažnju na moje reči. Ali oni, kojima nije samo cilj da postignu konkretne rezultate, već da pomognu sebi i svojoj deci – treba da budu oprezni kada je reč o nepromišljenom kopiranju i besplatnom korišćenju informacija iz knjiga i sa diskova.

 

S poštovanjem,
Autor

 
Donacije autoru od čitalaca prispele preko "Arune"
 
19.04.2017. - Nataša Dragić  je poslala 60 eura kao donaciju S.N. Lazarevu
U ime autora, zahvaljujemo se Nataši Dragić iz Brčkog za ovaj plemenit gest.
 
 
 
16.05.2017 - Branko Fajt iz Ljubljane je uplatio 400 eur kao donaciju S.N. Lazarevu
U ime autora, veliko hvala za ovakvu iskrenu i nesebičnu podršku!
 
 
 

 
27.10.2017. Na sajmu knjiga Ksenija Jovičić iz Hrvatske je za autora predala donaciju u iznosu od 60 eura. Hvala Kseniji!
 
 
 
 
04.04.2018. godine - Ksenija Jovičić je uputila donaciju autoru, za podršku njegovog rada i istraživanja u iznosu od 50 eur. Hvala Kseniji na još jednom poklonu.
 
15.10.2019. - Branko Fajt je poslao 95,75 € donaciju autoru, za podršku njegovog rada. Od srca hvala Branku u u ime Sergeja Nikolajeviča!
0
05.04.2016 23:44