image image
image image image image image image image image image image image image image image

Onlajn seminar S.N. Lazareva "Muškarac i žena"

Onlajn seminar S.N. Lazareva "Muškarac i žena"

27. maj 2017.
Vreme početka seminara: od 10 do 13 časova (po našem vremenu)

Rad na sebi: 11:00 – 12:00

 mw1

Kartu, po ceni od 3.000 rubalja (47 eura) možete obezbediti ovde

 Билет на онлайн-семинар С.Н. Лазарева 27 мая 2017 г.

 

Napomena: Seminar je na ruskom jeziku i prevod nije obezbeđen.


Muški i ženski princip simbolizuju dve vrste energije u Vasioni. Muški princip simbolizuje duhovnost, svest i budućnosti, a ženski - materijalne vrednosti, život i njegov produžetak. Oba principa istovremeno postoje i u muškarcu i u ženi, samo drugačijoj srazmeri - razlika je u svega nekoliko procenata. Na najdubljem nivou, svi smo mi istog pola i razlike u polovima se pojavljuju samo na površinskom nivou, u cilju razvoja.

Razvoj predstavlja spoznaju i približavanje Tvorcu. U međusobnom odnosu, muškarac i žena bi trebalo jedno drugome da pomažu u pronalaženju Boga u duši.

Napomena:

Seminar, u online režimu, dostupan je svim zainteresovanim, u svim zemljama sveta. Potrebni su samo kompjuter i internet.

Pre uključenja u online seminar, proverite da li na svom kompjuteru imate instaliranu verziju programa Adobe Flash Player 11.1.0 ili više. Besplatno, Adobe Flash Player možete da preuzmete i instalirate na sledećem linku: http://get.adobe.com/ru/flashplayer Preporučljivo je da brzina interneta bude minimalno 1 mbt/s.

Takođe je poželjno da blagovremeno testirate na svom kompjuteru da li posedujete poslednju verziju Adobe Flash Player. Ukoliko donji video link radi, ne bi trebalo da bude problema u praćenju seminara.

Svi učesnici seminara će kasnije dobiti audio-snimak seminara na poklon.

0
23.05.2017
893

Komentari

Nema komentara. Budite prvi!
Učitavam...