image image
image image image image image image image image image image image image image image

Rečima nećemo pomoći delu

 

 

Postoji jedna ruska poslovica koja kaže: „Rečima nećemo pomoći delu". O osećanjima ne govore reči, već dela. Na primer, mladić ne treba da govori o ljubavi, već da je pokaže na delima. Njegovo ponašanje treba da opiše njegova osećanja.

Mi smo navikli da u toku molitve ponavljamo kako volimo Boga. Ali, zapravo, Bogu treba svakog dana dokazivati svoju ljubav, a ne mrmljati sebi u bradu razne afirmacije. Ljubav prema Bogu se dokazuje poštovanjem zapovesti, prevazilaženjem ličnih interesa, pohlepe, gneva i pohote, umećem da se uzdržimo od užitaka, da se žrtvujemo i brinemo o bližnjem, da budemo srećni ne samo u radosti već i u bolu.

Informacije predstavljene u mojim knjigama doprinose tome da se bolje oseti božanska logika i pružaju mogućnost za ljubav. Dolazi do povezivanja sa višim energijama, pri čemu se uvećava brzina protoka svih procesa. Pogrešan i koristoljubiv odnos prema Ljubavi i Bogu postaje smrtno opasan. Sebičan odnos prema ljubavi uvek je opasan, a pri ubrzanju svih procesa posledice mogu da se ispolje ne nakon godinu dana ili decenija, već u roku od nekoliko meseci i dana.  

 
 
 
 
S.N. Lazarev: Dijagnostika karme (druga serija): Iskustva preživljavanja – I deo

 

0
16.02.2018
1251

Komentari

Nema komentara. Budite prvi!
Učitavam...