image image
image image image image image image image image image image image image image image

Ljubav je najviša energija

 
 

Ljubav je najviša energija. I, što se više rasplamsava, ona spasava ne samo telo, već i dušu. Ona je univerzalni eliksir. Istinska ljubav ne zavisi ni od kakvih zemaljskih vrednosti, to je želja da pružamo, a ne da uzimamo. Ljubav je najviša vrednost koja nam je data od Boga, jedina zvezda vodilja. Ljubav mora da privuče ljubav. Slično privlači slično. Mi nekoga volimo zato što on ume da voli.

Ljubav je naš roditelj. Iz ljubavi je stvorena čitava Vasiona. Ljubav je energija. Što više imamo energije, više pokušavamo da menjamo sebe i svet oko nas. Ljubav je besmrtna i da bismo osetili večnost, povremeno moramo da izgubimo sve ono što je prolaznog karaktera.

Ljubav je najjača sila u Vasioni. I, što se više razotkriva u čovekovoj duši, to je veća opasnost ukoliko je pogrešno usmerena. Svaki put kada se odričemo ljubavi, ili se prema njoj nemarno ophodimo, mi za to snosimo odgovornost. Ljubav je neprikosnovena svetinja i ne smemo se ni na koji način ogrešiti o nju. Ne postoji ništa u Vasioni što može da opravda ubistvo ljubavi.

S.N. Lazarev

 

 

 

0
14.02.2018
2866

Komentari

Nema komentara. Budite prvi!
Učitavam...